Fajara Child Park

Fajara i Gambia

Bild-04_red_1

Fajara Child Park
– En verksamhet som får människor att växa

I det vackra landet Gambia ligger det en turistort som heter Fajara. Uppe på en höjd alldeles intill havet finner man Fajara Child Park inklämd mellan fina hotell och husen tillhörande den lokala befolkningen. Här bor omkring 200 personer, bestående av familjer som varje dag kämpar för att få tillgång till basala saker så som el, vatten, mat och utbildning.

Trust Words and Dreams kom till parken första gången 2013. Sedan dess har saker och ting sakta men säkert utvecklats och olika projekt har genomförts. Det är här i Fajara Child Park som vi vill hjälpa barnen och deras familjer till en bättre framtid med bl.a. skolgång, vidare utbildning, hälsovård, tillgång till mat för dagen samt vatten och el.

Läs mer om vår fina verksamhet i Gambia här: information om Fajara Child Park

 

Vill du också medverka till att stödja projektet genom ett valfritt bidrag kan du betala in till postgiro eller bankgiro. Märk inbetalningen med ”Fajara”.

Namnet Fajara var namnet på en mycket kunnig healer som för länge sedan botade många på denna plats. I projektet arbetar vi för bevarandet av erfarenheter utifrån olika traditionella Gambianska healingmetoder. 

Vill du veta mer om projektet och kanske också en dag besöka Fajara Child Park i Gambia är du välkommen att kontakta oss.

 

 

Fajara i bild

 

 

 

 

 

 

 

Fler filmer om Fajara Park:
Klicka här för att se flera filmer om Fajara Park på youtube

Kontakta oss:
För mer information och kontakt
kontakt@trustwords.se

Johan Fellenius 070-990 62 92
Johanna Selling 070-422 21 30

 

This page has the following sub pages.